Geci matlasate de dama

Alege din aceste modele de geci matlasate pentru iarna in culori vii pentru a te simti comforabil pe durata intregii ierni. Colectia de iarna, 2015 – 2016 este aici! Profita de preturile accesibile si cumpara acum, online, direct de la producatori.

geaca cu fulgi

Pret: 189 lei

VEZI DETALII / CUMPARA ONLINE

Geacă de iarnă foarte călduroasă şi modernă, cu vătuire interioară cu fungi şi pene. Model casual-şic cu două buzunare frumoase aplicate în faţă, închidere cu fermoar şi capse suplimentare, precum şi ornare modernă cu cusături de matlasare trendy.

geaca matlasata albastra

Pret: 219 lei

VEZI DETALII / CUMPARA

Cu un model practic și modern, glugă detașabilă, guler prevăzut cu blăniță artificială și buzunare cu fermoar. Lungime de cca. 66 cm la măr. 42.

geaca matlasata de iarna

Pret: 149 lei

VEZI DETALII / CUMPARA ONLINE

O piesă tinerească, extrem de uşoară şi călduroasă, umplută cu pene naturale şi ornată cu cusături de matlasare interesante. Model lavabil prevăzut cu buzunare cu fermoare pe cusătură, în faţă, margini strânse cu elastic şi o lungime de cca. 70 cm la măr. 42.

geaca neagra matlasata

Pret: 179 lei

VEZI DETALII / CUMPARA

Un model Premium! Cu broderie și perluțe, buzunare laterale, fermoar de închidere, glugă detașabilă, prevăzută cu imitație de blană și pietricele frumoase. Lungime de la cca. 63 cm (măr. 36) până la cca. 72 cm (măr. 54). Se spală la mașină.

geaca-scurta-matlasata

Pret: 219 lei

VEZI DETALII / CUMPARA

Cu un model practic și modern, glugă detașabilă, guler prevăzut cu blăniță artificială și buzunare cu fermoar. Lungime de cca. 66 cm la măr. 42. Se spală la mașină

geaca rosie matlasata

Pret: 269 LEI

VEZI DETALII / CUMPARA ONLINE

O geacă adorabilă de iarnă, care poartă semnătura Bodyflirt, frumos agrementată cu o glugă mare cu blăniţă de efect şi cu fermoare aurii, super elegante. Model feminin croit pe talie, prevăzut cu cusături de matlasare şic, drapare interesantă în talie şi de-a lungul mânecilor.

Powered by themekiller.com